خانه هوشمند آرینخانه هوشمند آرین

به وب سایت رسمی خانه هوشمند آرین خوش آمدید!

support@gmail.com
رشت، فاز دو معلم، بلوار شمسی پور، نبش میدان هاشمی، ساختمان آنتیک ۱، واحد ۸

کنترل تهویه مطبوع

کنترل تهویه مطبوع:

جهت کنترل تهویه مطبوع از هر روشی که استفاده می کنید مانند اسپیلیت، داکت اسپیلیت، VRF، گرمایش از کف، رادیاتور و … نصب ترموستات های هوشمند این قابلیت را به شما میدهد که از محل یا راه دور بتوانید دمای فضای محل زندگیتان را ضمن کاهش مصرف انرژی به نحو مطلوبی کنترل نمایید.

انواع سیستم­های سرمایش:

 کولرهای آبی:

  • این نوع سیستم‌ها از بهترین گزینه‌ها برای مناطقی با آب و هوای گرم و خشک هستند. کولرهای آبی با کمک دریافت هوای بیرونی و عبور آن از مجرای پوشال‌ها یا پدهای سلولوزی خیس از آب، هوای خنک را از طریق فن‌های خود به داخل محیط ساختمان هدایت می‌کنند. مصرف انرژی این نوع کولرها در مقایسه با سایر کولرها بسیار کم می باشد.

کولرهای گازی:

کولر گازی، یکی از دستگاه‌های تهویه مطبوع است که با استفاده از یک فرآیند چرخه تبرید، هوا را خنک می‌کند. اجزای اصلی این نوع کولرها کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و مبرد می باشد. مبرد در کولر گازی، گاز فریون است. این دستگاه با حذف گرما از هوا و انتقال آن به بیرون، دمای داخل خانه یا ساختمان را کاهش می‌دهد. به طور ساده‌تر، کولر گازی هوای گرم را از داخل فضا جذب کرده و آن را به بیرون منتقل می‌کند، سپس هوای خنک‌تر از طریق یک یا چند فن به داخل محیط دمیده میشود. کولرهای گازی از نظر طرح و شکل ظاهری به انواع زیر دسته بندی می شود.

کولرهای پنجره ای:

شکل ظاهری این نوع کولر، آن را برای نصب بر روی پنجره و منافذ پنجره ای مناسب می سازد. قیمت پایین و قابلیت حمل و نقل آسان به فضای دیگر، از مزایای این نوع کولر محسوب می شود، به همین دلیل برای فضاهای کوچک که نیاز به توان سرمایشی کم می باشد گزینه معقولی به نظر می رسد. راندمان این نوع کولرها به دلیل نزدیکی کندانسور و کمپرسور با اواپراتور و همچنین محدودیت های عایقی کم می باشد. ایجاد صدا و نویز یکی دیگر از معایب این کولر به حساب می آید.

کولرهای اسپلیت:

یکی از انواع کولرهای گازی اسپلیت است. این دستگاه ها با تولید سرمایش، هوای مطبوعی را برای محیط هایی در ابعاد بزرگ و کوچک ایجاد می کند. اسپلیت با دریافت هوای محیط و انجام فرایندی در کمپرسور آن را تبدیل به هوای خنک کرده و با فن به محیط منتقل می کند. این کولر از دو قسمت عمده یونیت خارجی و یونیت داخلی تشکیل شده است. کمپرسور و کندانسور در بخش یونیت خارجی و اواپراتور و سیستم کنترل در بخش یونیت داخلی جای گرفته است. به منظور کاهش مصرف برق و همچنین کنترل پیوسته سیستم تبرید و کم کردن جریان راه اندازی، برخی از تولیدکنندگان با بکارگیری از اینورتر توانسته اند گرید بهره وری کولرها را تا ++A نیز ارتقا دهند. از مزایای این نوع کولرها می توان به تولید نویز کم، راندمان بالا و همچنین امکان درزبندی بهتر اشاره نمود.

داکت اسپلیت ها:

داکت اسپلیت که به کولر گازی کانالی (توکار / سقفی) هم‌ معروف می باشد، یکی دیگر از مدل های کولر گازی می باشد که به مانند دیگر مدل های کولر گازی دو تکه (اسپلیت) می باشد که این دو بخش، به وسیله ی لوله مسی به یکدیگر متصل می شوند. اواپراتور که معمولاً پشت سقف کاذب قرار میگیرد وظیفه تولید هوای مطبوع را بر عهده دارد. هوای سرد یا گرم تولید شده به وسیله اواپراتور از طریق کانال یا داکتهای عایق به محل مورد نظر انتقال می یابد. از مزایای این نوع کولرها می توان به تولید نویز کم، راندمان بالا و همچنین امکان درزبندی بهتر اشاره نمود. در این روش، قابلیت تزریق هوای تازه به محیط نیز وجود دارد. با انتخاب سایزهای مختلف داکت در بخش مکش و دهش میتوان به فشار آتمسفری مثبت و منفی برای هر محیط دست یافت.

duct spilit

 

سیستم های VRF:

ایجاد کامنت

سبد خرید