Flat Preloader Icon

به وب سایت رسمی خانه هوشمند آرین خوش آمدید!

support@gmail.com
رشت، فاز دو معلم، بلوار شمسی پور، نبش میدان هاشمی، ساختمان آنتیک ۱، واحد ۸

هوشمندسازی چیست؟

سفری رویایی به سوی دنیایی نو، هوشمندسازی ساختمان

در دنیایی که هر روز با سرعتی شگفت‌انگیز در حال تغییر و تحول است، هوشمندسازی به عنوان کلید طلایی برای گشودن درهای فرصت‌ و خلق آینده‌ای روشن‌تر شناخته می‌شود. این مفهوم نوین، فراتر از صرفاً به‌کارگیری ابزارها و فناوری‌های پیشرفته، به معنای دگرگونی در شیوه زندگی، کار و تعاملات ما با دنیای پیرامونمان است.

تصور کنید خانه‌ای که با حضور شما روشن می‌شود، دمای آن به طور خودکار تنظیم می‌شود و موسیقی مورد علاقه‌تان پخش می‌شود. یا اتومبیلی که مسیر را به طور هوشمندانه می‌شناسد، از ترافیک دوری می‌کند و حتی می‌تواند با شما صحبت کند. این‌ها تنها نمونه‌هایی از دنیای رویایی هوشمندسازی هستند که امروزه به واقعیت بدل شده اند.

مزایای هوشمندسازی:

افزایش آسایش و رفاه:

 هوشمندسازی، زندگی را آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کند. با کنترل خودکار لوازم و تجهیزات، می‌توانید در زمان و انرژی خود صرفه‌جویی کنید و از اوقات فراغت خود به بهترین نحو استفاده نمایید.

ایجاد جلوه بصری زیباتر:

از مزایای دیگر هوشمندسازی، استفاده از تجهیزات مدرن و زیباتر نسبت به تجهیزات سنتی می باشد.

بهینه‌سازی مصرف انرژی:

سیستم‌های هوشمند می‌توانند مصرف انرژی را به طور قابل‌توجهی کاهش دهند.  این امر به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست کمک می‌کند.

ارتقای امنیت:

هوشمندسازی، امنیت خانه و محل کار شما را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد. با استفاده از سیستم‌های نظارتی و کنترل هوشمند، می‌توانید از دارایی‌های خود در برابر خطرات احتمالی محافظت کنید.

نگهداری و آبیاری هوشمند گل و گیاه:

نگهداری و آبیاری بهینه گل و گیاه همواره یکی از بزرگترین دغدغه های زندگی امروزه است. آبیاری هوشمند و منظم طی ساعات برنامه ریزی شده و همچنین حفظ دما و رطوبت مناسب گلخانه هه و پاسیوها از توانایی های سیستم های هوشمند می باشد.

کاهش مصرف انرژی:

امروزه با توسعه فن آوری های مدارات الکترونیکی، میکروکنترلر و کامپیوتری و راه یابی این فن آوری به تاسیسات ساختمانی قابلیت کنترل هوشمند این تجهیزات فراهم شده است. با بکارگیری صحیح سنسورهای مختلف از قبیل سنسورهای تشخیص حضور اشخاص، سنسور دما، رطوبت، لرزش شیشه، صدا و … در کنار تجهیزات هوشمند کاربر را قادر می سازد تا به نحو مطلوبی از تجهیزات ساختمانی جهت مقاصد مختلف بهره مند گردد.

غالب مصرف کننده های انرژی در تاسیسات ساختمان های مسکونی شامل روشنایی و سیستمهای تهویه مطبوع (سرمایش و گرمایش) می باشند.

امروزه در بیشتر ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی، لامپ های LED جایگزین انواع لامپ های پر مصرف گردیده است، ولی با توجه به مدت زمان روشن بودن این لامپ ها، سهم قابل توجهی را از مصرف انرژی الکتریسیته در طول سال به خود اختصاص می دهد.

سیستمهای تهویه مطبوع مدرن با بکارگیری از فن آوری اینورتر مصرف انرژی الکتریسیته را به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش داده اند. ولی همچنان به دلیل توان مصرفی بالای این تجهیزات انرژی الکتریکی زیادی را مصرف می نمایند. با نگاهی به هزینه های قبض برق صادر شده در ایام گرم سال و مقایسه آن با سایر قبض ها می توان بر این ادعای صحه گذاشت.

خانه هوشمند آرین

 زمانی را در نظر بگیرید که چراغ های اتاق پذیرایی روشن و کولر در حال کار باشد و ساکنین برای مدتی در این اتاق حضور ندارند. سنسورهای تشخیص حضور دستوراتی را به تجهیزات هوشمند می دهند تا نور محیط ابتدا کم شده و در صورت تداوم عدم حضور به کلی خاموش شوند. سنسورهای نصب شده در بیرون میزان نور خورشید را سنجیده و سیستم های هوشمند پرده و شاترها را باز نموده و نور طبیعی روز را جایگزین نور مصنوعی می نمایند.

همچنین کولرهایی که روشن مانده اند ابتدا روی درجه تنظیم دمای بالاتری قرار گرفته و در مرحله بعدی به کلی خاموش می شوند. سنسورهای نصب شده که باز یا بسته بودن درب و پنجره ها را به اطلاع سیستم هوشمند می رساند نیز از روشن ماندن سیستم های برودتی خودداری می کنند تا مانع هدر رفت انرژی سرمایشی گردد.

سبد خرید